2021-03-23 1073 views
失望到一個點☹️😣😣😣一開始嗌咗4樣嘢生蝦、螄蚶、生菜包、炒芥蘭螄蚶都正常嘅,係份量少生菜包同炒芥蘭算好食嘅🦐🦐🦐生蝦d肉霉霉地,淋啫啫無蝦味重點嚟啦!諗住係生蝦唔好食唔新鮮其他嘢都過得去啊,食個甜品補返對生蝦嘅失望啦!就嗌埋個芒果糯米飯外賣,食唔晒可以直接摞走。等咗好耐,唔知係咪無落到單,再催多次阿姐。到咗之後我打開望到盒嘢,超級愕然點解d芒果碎上嘅?然後數咗一下12粒芒果,我就叫咗姐姐過嚟,問佢咁樣嘅份量係正常嘅?佢答我“係,係咁樣㗎!老闆娘話係咁樣嘅份量㗎!我地俾腰芒㗎,俾咗一粒㗎啦!”嘩!大大聲講俾咗一粒㗎啦!唔知真係以為好多,然後我係無理取鬧。我依家係度教下大家咩係腰芒。最後係樓下泰菜舖買多一個芒果糯米飯,對比之下真係高低立見,講真味道都好食過青咖喱屋嘅一粒腰芒嘅芒果糯米飯🤬😡😡😡
失望到一個點☹️😣😣😣
一開始嗌咗4樣嘢
生蝦、螄蚶、生菜包、炒芥蘭
螄蚶都正常嘅,係份量少
生菜包同炒芥蘭算好食嘅
🦐🦐🦐
生蝦d肉霉霉地,淋啫啫無蝦味

芒果糯米飯
2021-03-23