過開觀塘做嘢就去探吓啱啱轉咗新工嘅朋友😉梗係一齊食個lunch至捨得走啦!!佢帶咗我去公司附近工廈一間西餐廳😀面積唔算細都坐得幾舒服!我哋每人點咗一個set lunch😃😃朋友要咗✨水牛城辣汁雞扒竹炭漢堡 $92✨配 可樂!跟咗餐湯係好creamy嘅蕃茄濃湯!沾附上嘅蒜蓉包啱啱好!黑色造型嘅竹炭包包好趣緻😛配上水牛城辣汁嘅大大塊雞扒好鬼惹味!加上脆脆薯條&沙律菜!食完都咪以為會唔夠飽!!而Be就要咗✨美式烤豬仔髀配燒烤醬 $96✨配 凍奶茶!跟餐要咗daily salad!同樣伴碟有薯條+沙律菜!一碟有成三件即烤豬仔髀🐽肉質有嚼勁!塗滿咗BBQ sauce夠哂風味!最後仲有唔知係好nice嘅店員送 定 跟餐嘅甜品😍😍係精緻嘅小件檸檬芝士蛋糕+忌廉小泡芙!完滿咗一個午餐💛