2019-02-26 106 views
平日都好少黎山林道,咁啱search Openrice見到吞pot係依邊開左新分店,就訂枱黎食🤗打邊爐點可以無牛呢?本身打算叫碟普通肥牛,睇下menu又諗諗下,不如叫碟頂級安格斯牛小排🤓🤓價錢$238一碟,所以我對佢都充滿期待👄一上枱,依碟牛小排就成為了眾人嘅焦點👀 大家即時打卡,唔同角度係咁影🤣🤣師傅嘅刀工很好,每一塊都厚薄均勻。👍🏾 我中意兩塊一齊淥,然後加小小辣椒豉油,食落入口即溶、肉味濃郁!大家密密食,起初仲驚食唔晒,最後都清晒成碟😬😬好開心喔😌另一個主角係象拔蚌😸店員好細心提醒我哋,淥2-4秒就可以食!果然冇錯,象拔蚌估唔到咁爽口😋牛骨髓平時好少食到,佢營養價值高、又有豐富蛋白質,所以通常我都會叫😬😬 依個8人卡位超正,啱啱好自成一角,下次一班朋友黎要book定位先🙋🏼‍♀

大家密密食,起初仲驚食唔晒,最後都清晒成碟😬😬好開心喔😌

另一個主角係象拔蚌😸