音樂主題西餐廳 jaychou0330Level 22021-09-2243 views Follow 同老婆去咗銅鑼灣買嘢肚仔餓見到呢間音樂主題餐廳見佢好有情調好耐都冇同老婆仔撐枱腳啲音樂都好新潮我想重點推介新英格蘭蛤蜊濃湯新英格蘭蛤蜊濃湯$68喺香港好少飲到呢種口味濃郁嘅湯底上面仲有啲脆脆蜂蜜檸檬水同藍莓梳打飲品方面叫咗一杯藍莓梳打同埋一杯蜂蜜檸檬水梳打凱撒沙律凯撒沙拉 $88好大碟好多芝士跟住落嚟介紹今日嘅主角燒烤香辣雞燒烤香辣雞$128濃郁嘅芝士包裹住成隻雞淡淡都有芝士同醬汁非常相襯銅鑼灣食嘢正常價錢十分合理The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare音樂主題西餐廳 The Musicbox Grill House & Bar https://s.openrice.com/QrKT0nA4zW0Report Post Ratings5Taste5Decor4Service4Hygiene3ValueRecommended Dishes新英格蘭蛤蜊濃湯$68蜂蜜檸檬水同藍莓梳打凯撒沙拉$88燒烤香辣雞$128Dining MethodDine InSpending Per Head$400 (Dinner)