2017-01-29 854 views
韓風係香港已經冇以前吹得咁勁,見到有好多韓國餐廳都唔係咁做得住,始終食物質素做得好先係王道。涼拌腩肉包辣生菜沙津果然個沙律係辣辣地,食得辣先好叫,不過又唔算好辣嘅。凍左嘅腩玉依然好有彈性,夠口感。好得意,但自己整唔到如果唔係嘅話喺屋企都想試吓。海鮮泡菜煎餅啲泡菜其實唔辣,吊起海鮮嘅鮮味,味道唔錯,同印度和意大利風格好唔同,主要係琳琳地,癡粒粒嘅感覺,食落比較飽肚。飛機醬油蟹鹹香十足,估唔到生食都可以食得,記得千祈唔好留咗邊邊啲蟹肉,除咗食蟹膏之外蟹肉都好得意,好似食帶子刺身勁有咬口。雖然身邊嘅朋友都話生食蟹好危險,不過人一世物一世乜都要試吓,而且咁多人食都冇事。豚肉炒飯熱辣辣,裏面啲豬肉都比較值得細粒,炒飯每一粒色澤均勻,唔會太稔或者太硬,每粒質感適中。呢間韓國店鋪質素唔錯,我亦都祝佢生意越嚟越好啦。
涼拌腩肉包辣生菜沙津

呢間韓國店鋪質素唔錯,我亦都祝佢生意越嚟越好啦。