【葵芳韓食一次過滿足曬所有願望😋】係葵芳行得太耐,又唔想食小食😝想坐低就去到新都會,行行下就食咗呢一間😋呢一間集結左五大品牌,好多韓國嘢食🇰🇷之前睇上網評論唔太好,但都試下!食完覺得幾好😆-🍴鐵板熱炒海陸空(💰: 278)個個都叫呢個鍋,都幾SIGNATURE😆佢有2款鍋揀,包括韓海熱炒海陸空同鐵板熱炒海陸空,今次叫咗鐵板熱炒海陸空 ☺️佢入面有魚糕湯、魚蛋etc. 紅色果啲係自選嘅辣炒小章魚🐙、豬腸😋偏辣!不過好韓🇰🇷仲有香辣無骨雞腳🌶️全部嘢都愈食愈上癮,唔想停🫢隱藏食法應該係將紅色嘅嘢放入湯都沖淡冇咁辣😬一大班人SHARE啱曬!.🍴泡菜煎餅(💰: 108)粉比較多,偏厚,但煎得夠香脆😚泡菜味好夠!唔落醬都夠曬味🤣材料方面有蝦、蔥,份量好多!.🍴炸醬麵 (💰: 78)同一般食到少少唔同🥺佢唔係好多薯仔果啲炸醬麵~ 個麵口感似烏冬嘅幼版,煮到好淋😥個人唔推呢個😫-💡份量好多,我地3個人叫3樣嘢都食唔曬要拎走🙈.💡MENU選擇多,一大班人SHARE啱曬!-💎推介指數: 💎💎💎💎 (選擇多!)💡性價比:✨✨✨🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️-
【葵芳韓食一次過滿足曬所有願望😋】
🍴鐵板熱炒海陸空(💰: 278)

🍴泡菜煎餅(💰: 108)

🍴炸醬麵 (💰: 78)

💡份量好多,我地3個人叫3樣嘢都食唔曬要拎走🙈
💡MENU選擇多,一大班人SHARE啱曬!
💎推介指數: 💎💎💎💎 (選擇多!)
💡性價比:✨✨✨
🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️