2019-05-16
期待已久的韓燒,同朋友約咗好耐,終於來到呢一日啦。一入lift,見到個廣告,繽紛色彩,似曾相識,問吓自己,我來過嗎?也許係夢中來過啩啲嘢吃有埋海鮮,雞,牛,羊,豬,香腸,蔬菜,麵,飯,湯,小食,真係好多吖我哋嗌咗好多嘢吃,第一輪有西冷牛扒;醬汁牛五花肉;金菇肥牛卷;一口牛脷粒;牛肋骨;全部新鮮惹味,唔需要再加調味料,慳返唔少功夫調較D調味料。仲有新鮮、彈牙嘅大大蝦;飽满的多春魚;無限量提供勁好味的帶子;唔係好大隻,但亦鮮甜嘅扇貝;仲有仲有咖喱味濃郁嘅魷魚鬚。點止咁少呢,仲有第二輪,第三輪……海鮮除咗大蝦,扇貝,還有encore咗幾次嘅原汁原味生蠔,蒜蓉芝士生蠔。而魷魚圈,龍脷魚片,杏鮑菇亦不可缺少呀。亦有唔少韓國飲品任飲,我哋要咗茶類飲品,乳酸+牛奶,同埋可樂,而最後以椰子雪糕作為呢一餐嘅完满結束
點止咁少呢,仲有第二輪,第三輪……
而魷魚圈,龍脷魚片,杏鮑菇亦不可缺少呀。