2016-04-25 601 views
有時想食韓燒,但又想食下日式放題既食物。呢間放題店滿足到你兩個願望。同一般放題店一樣,唔同時間入有唔同既收費,但最貴時段加埋一都係$260唔洗,仲想點先!呢間放題種類都算幾多,燒肉方面,我認為牛舌同牛仔骨最好味,牛舌是厚切,唔係紙咁薄既薄燒,而牛仔骨既肉比其他部分較為易入口,肥又唔多,大愛!刺身都比我想像中多款,成十款咁多!帆立貝唔係叫出面個啲珍珠帶子,十粒都放唔滿個口個隻,真係帶子刺身個啲(一件是半粒)。仲有刺身冰感不多,都算肥美。而且我地加左88蚊升級,牛肋骨肉質明顯高好多,唔會韌,淨食呢款都夠仲有磯煮鮑魚同生蠔,食佢5-6隻都回晒本!赤蝦勁大隻同爽,一啲都唔霉,正!其他熟食壽司炸野都有好多,而且真係黎得幾足同黎得幾快,唔會拖你時間,店員又會周不時幫你換下碟收下野,放題黎講都算係勁均真!

牛肋骨+磯煮鮑魚
生蠔赤蝦劍魚腩