2018-11-09 108 views
韓燒成日俾人感覺都係有點cheap, 可能以前食得劣質韓燒多😂不過今次去到呢間感覺又唔錯喎,裝修幾有韓國feel,又似韓國咁用可以放袋的桶櫈~飲品櫃都有不少選擇,如果想飲酒可以俾錢買仲有個醬料區,有蒜、韓國豆瓣醬和辣醬,整生菜包必備👻一黎叫左啲熟食,最好食的是水冷面,佢個面質好好,帶少少嚼勁,超級減膩,encore左一碗( ´▽`) 另外的炒年糕和炒粉絲都不錯👍🏻呢到仲有得食海鮮!係回本之選,啲海鮮仲要都幾新鮮,最最最推薦係帶子,帶子的鮮味超出,同埋我地火候控制得好,入口一點也不韌,同行友人一致認為呢個好好食!我應該食左十多顆😂到重點肉肉,呢到選擇都幾多,連羊肉都有。原本對羊肉期望不大,點知個羊西冷又幾好食喎,羊味出又不至於太騷,切得幾厚所以有咬口,呢個都有encore呀!另外我覺得好食的仲有所有豬腩肉,特別是辣味豬腩肉,食韓燒點可以唔食豬五花!這裡的豬五花厚切,個油脂同肉的分佈恰到好處,淨食可能會覺得有點膩,但配上生菜包起來食真係好正( ´▽`)最後仲有每人一條雪條,私心推薦椰子味,好香😝

飲品櫃都有不少選擇,如果想飲酒可以俾錢買

仲有個醬料區,有蒜、韓國豆瓣醬和辣醬,整生菜包必備👻

呢到仲有得食海鮮!

最後仲有每人一條雪條,私心推薦椰子味,好香😝
Type of Meal
Dinner