2023-01-19 73 views
二訪餐廳🤪餐廳嘅裝修高級典雅服務亦都好好用餐嘅感覺好舒適佢嘅食物全部都好有特色擺盤設計好有心思食物水準亦都非常高‼️可以做得更好-前菜-დ 韓式生牛肉 $185-主菜-დ 韓牛飯 $390დ 韓牛胸肉配泡菜炒飯 $660-飲品-დ 青檸梳打 $48დ 柚子梳打 $48韓式生牛肉嘅醃法非常正宗,用咗韓式麻油去醃製,所以勁香,碟邊亦有泡菜、松子、青瓜碎、洋蔥等等嘅醃料,將所有配料撈勻再放喺炸海苔到食,真係好味到不得了🥰韓牛胸肉配泡菜炒飯係今晚嘅主菜,餐廳非常貼心,會有職員喺上菜時幫我哋烹調埋👍韓牛嘅牛味好香濃,油脂分布亦都好靚,燒完之後嘅牛胸肉油香味十足,超級好味😋加埋菇類、泡菜、芽菜、韭菜等等嘅配菜同埋泡菜炒飯食就仲正🤤韓牛飯係用咗石頭煲上菜,所以食果陣仲係熱辣辣,啱哂依家冬天食😍韓牛粒非常多,每一啖飯都食到韓牛粒,韓牛好有咬口,食落好juicy,個飯仲食到飯焦,真係好好味我哋叫咗兩杯飲品,分別係青檸梳打同柚子梳打,兩杯飲品賣相都好精嫩,青檸梳打飲落酸酸哋,柚子梳打就好甘甜,兩杯飲落都好涼快
二訪餐廳🤪
餐廳嘅裝修高級典雅