2024-04-30 49 views
生日大家會去邊慶祝?大家係咪都係例牌切生日雞蛋糕呢?今次我就預早dd 同我細表弟去炑八到慶祝生日, 早幾日前我已經係炑八訂枱時講左係慶祝生日, 所以只要符合資格就可以享用優惠,食呢個韓式肉肉蛋糕。🎂 生日禮遇:韓式肉肉蛋糕 ~ 賣相好得, 將d肉砌得幾靚,又有兩朵花,睇得又食得,我都好喜歡。🦐 韓國醬油蝦配紫菜飯 ~ 估唔到4隻蝦都咁大隻,有膏之餘仲要好彈牙拌勻落d紫菜飯到甜辣甜辣的醬油好滋味。🥩 炑八厚切五花腩 ~ 不嬲都喜歡食五花腩, 睇住佢由一舊生的肥豬肉,轉眼店員幫我燒到一件件爆哂油的五花腩真係好爽皮, 幾層口感好味道。🍗 蒜油蜜糖雞腿肉 ~ 估唔到佢雞腿肉燒完都咁嫩滑,外層燒得咁上下先搽蜜糖最後加上蒜片,一入口甜絲絲。🥐 韓國薄脆牛角酥甜品 ~ 兩表姊弟一致覺得薄脆好正, 唔會太甜好脆口,用薄脆去𢳂雪糕一口過好夾下喎。🍹 荔枝梳打🍹 柚子檸檬梳打
生日大家會去邊慶祝?

大家係咪都係例牌切生日雞蛋糕呢?

🍹 荔枝梳打
🍹 柚子檸檬梳打