2019-04-07
同老公 約左個住旺角既朋友食飯, 想食下韓燒, 上次黎呢個打邊爐時見到呢個好似幾好, 價錢都合理 、上黎試下。 佢價錢是任食模式, 最開心見到 連海鮮都是 任食~ 實在食燒肉若不停得牛雞豬既話係好膩。呢間可能知道我心所想哈哈! 特別一讚有醉蝦~ 燒起來好夠味、肉都彈。 另外我最愛的大腸非常有驚喜, 因為係燒既關係, 佢地又厚切~ 正點在於 外皮燒到極香脆, 內面脂油鬆軟~ 極好味~ 就連平時唔食內臟既朋友都忍唔住食左件。 真心讚。 牛方面, 整體質素都好平均, 鮮,嫩, 量夠~ 重點要介紹「西冷牛扒」佢有微微淹左~ 但好既位在於通常西冷有根,但佢地就整片都是肉,無根食得。 好野! 環境方面, 樓底高, 唔會太嘈。 同埋個抽氣好夠力, 可移動, 食完啲衣服唔太味, 門口都放左 除味噴霧, 細心位。 幾好。
特別一讚有醉蝦~ 燒起來好夠味、肉都彈。