2020-03-10 18 views
仲記得五六年前最鍾意食喜來稀肉,嗰陣時一大班朋友睇完韓劇又話想食韓烤飲住啤酒。自從果次食過護心肉之後,到而家我都唔可以忘記佢嘅味道,實在太好食啦,佢係豬嘅肝同橫膈膜附近一塊嘅小玉非常之珍貴😂😂不過香港係美食天堂,越來越多林立嘅韓國餐廳,競爭日趨激烈,要保持一定水準先可以繼續吸納食客,要數算比較正宗嘅韓國餐廳都非佢莫屬。我哋兩個人叫咗兩人拼盤套餐已經有五款肉類包含在內分別係我最喜愛嘅護心肉、喜來烤肉、牛五花、特級牛頸、牛肋骨肉同牛排骨。上枱嘅時候佢仲排列得好靚添,啲肉擺係一個牛嘅形狀嘅木墊上面。牛肉整體肉質美味,每樣款式有6-8片,加埋新鮮生菜,味道好,夾仲有蒜頭同埋爐側邊嘅韓國泡菜蒸蛋,可以無限添加,啱晒一班餓鬼。
仲記得五六年前最鍾意食喜來稀肉,

2020-02-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)