2020-06-05
呢度嘅位置唔算太難搵呢間Cafe嘅裝修比較簡單,以水泥、木枱同埋少少瓷磚去組合而成而Cafe門口嘅巷仔位置有一幅塗鴉,大家嚟打卡都幾適合🥰🥰🥰店裏面播着柔和嘅音樂,心情都幾relax🥰呢度除咗有飲品之外仲有食物其實我上網見過sparkling tea啲相好靚開頭都好想order,但係一場你都有好想試吓佢嘅咖啡喎,所以我就order左一杯<<Double Flat White>> $40<<Ice cappuccino>>$45Flat white 唔知點解咁細杯😂佢嘅咖啡係屬於nutty...奶同埋咖啡嘅比例算唔算做得好好,我覺得就比較普通~ 而朋友嗰杯cappuccino都相對比較普通,我見到佢嘅奶泡係用人手用器皿按壓而成嘅😆覺得呢個相當之有心思,但係奶泡嘅質地唔算好滑,所以只係用心之作🤪🤪我覺得呢度嘅環境都算幽靜,如果經過冇嘢做可以嚟坐吓嘅唔知道如果韓國店員整嘅咖啡會唔會同香港店員整嘅唔同呢🤔
店裏面播着柔和嘅音樂,心情都幾relax🥰
呢度除咗有飲品之外仲有食物
<<Ice cappuccino>>$45
我覺得呢度嘅環境都算幽靜,如果經過冇嘢做可以嚟坐吓嘅
唔知道如果韓國店員整嘅咖啡會唔會同香港店員整嘅唔同呢🤔