2018-04-11 295 views
今個月已經第四次食,今次無食到水晶雞, 因為得兩個人食,食唔得幾多。我哋今次只係叫咗牛腩撈麵同豬膶粥。坦白講,牛腩質素中規中矩,我認為醬汁偏咸,不過佢嘅鹼水麵,真係不得不讚,夠彈牙,鹼水味發揮得非常恰到好處,連我男友都大讚。至於佢個豬膶粥,閒角——粥就反而今次失準(上次水準好好,非常軟綿綿)。今次第一次食呢間餐廳嘅豬膶粥,佢嘅豬樣好食過深水埗名店多多聲,又厚又甜又彈牙👅食完真係舔舔嘴,一碗大概有五至六件真係食過會返尋味!晚市可以另加一種小食,價錢大概係單點主食加一至五元左右,非常抵!食個麻辣豬耳唔好食所以今次無叫到,叫咗紅油抄手,真係非常非常非常好食!皮薄餡靚,紅油夠辣,但係又唔會過份,一定會返轉頭再食!話佢平一定唔係平,但係間唔中一餐都OK呀
真係食過會返尋味!

個麻辣豬耳唔好食所以今次無
叫到,叫咗紅油抄手,真係非常非常非常好食!
皮薄餡靚,紅油夠辣,但係又唔會過份,一定會返轉頭再食!

話佢平一定唔係平,但係間唔中一餐都OK呀
豬潤粥
牛腩撈麵
紅油水餃
2018-04-10
$55 (Dinner)
豬潤粥
紅油水餃