2021-01-03 12650 views
我同我的他好耐之前去過元朗店光顧過,覺得食物唔錯,今次嚟到荃灣分店,覺得比之前更好👍晚市放題有大量飲品任飲,款款都想飲😍沙律吧有幾款醒胃沙律🥗嚟到燒肉食物區,嘩!好多款食物🥰每款都想試匀哂,可惜我同我的他都唔算大食🤣熟食都有好多款!我的他好鍾意食豬腳,啱哂佢🤣🤣🤣豬腳炆得好腍呀👍呢碟係每枱一碟,每位有2隻蠔😍牛排好靚,油花分布好平均,豬腩夠肥,啱哂我的他🤣燒蠔食落好新鮮!仲有,好想食多幾份靚牛排啊🥩炸物區一樣有多款食物選擇,我愛炸雞寶同豆沙小煎堆😋食完呢啲食物已經有啲飽🤣唔可以咁快飽㗎!主菜燒肉都未食!咁多款食材真係目不暇給🤩真係無可能每款都食到🤣但我近來好喜歡食燒魚柳,今次見到都必攞👍另外我覺得餐廳嘅各款牛排都好好味,推介💪雞腎都係我同我的他喜歡嘅食物,呢度都有啊😍😍😍其實餐廳仲有火鍋材料區,同樣有幾十款食物,但真係食唔落,而我倆今晚都想主攻燒肉,所以都無食火鍋啊😏食完咁多肉,要食返啲生果、甜品清一下☺️餐廳有多款口味嘅雪糕、雪條任君選擇😌我揀咗脆脆朱古力雪條🤤完全無揀錯!呢款真係好好味😋😋😋除咗有得食,仲有得玩🧸餐廳每人派1個銀仔,可以去門口嘅扭蛋機試試身手🤣我同我的他就... ..

晚市放題有大量飲品任飲,款款都想飲😍

沙律吧有幾款醒胃沙律🥗

食完咁多肉,要食返啲生果、甜品清一下☺️

除咗有得食,仲有得玩🧸餐廳每人派1個銀仔,可以去門口嘅扭蛋機試試身手🤣我同我的他就... ... 開心咁用咗呢2個銀仔🤣🤣🤣

咁多好味嘅食物,又有得玩,仲有店員好友善咁同我倆傾吓偈!佢哋好nice啊🥰埋單每位都只係$218,我倆都覺得好抵👍👍
2020-11-30