2019-09-25
• Vanne Dinner Set B & C🍴 •💵Price: $798 | $1098 (including 10 courses)🍴Food: 5/5❣️-食完覺得呢個價錢有咁高既質素其實都幾抵,而且仲食到好飽!B同C每個set都有10個course,下圖既就係佢既前菜菜式,已經係勁吸引!最鐘意係個A3和牛海膽杯,面頭既海膽好鮮甜,然後底下有生牛肉、黑松露、紫菜同飯,和牛本身醃左,好香麻油味,撈埋其他配料一齊食,完全係食到唔停口😋A5黑毛和牛三文治係呢度既招牌菜,單點都要$428,所以食套餐真係抵好多😆個麵包焗得好鬆脆,中間塊牛柳肉味同油花兼備,加上搽係牛柳上面酸酸甜甜既秘製醬汁,中和返個肥膩感,好好食❤️A5黑毛和牛西冷係其中一款當我食燒肉既時候必食既,和牛油香熟度岩岩好,撈埋蛋汁醬油口感嫩滑,正🥰其中一款主菜係圖中既精選A5黑毛和牛肉眼牛扒,店員會首先係你面前將厚實既和牛燒熟到剛剛好既程度,然後再切成薄片放係已經備有配料既碟上面比我地,服務非常週到。配料方面有炸蒜片、兩款岩鹽同wasabi,我最喜歡既配搭係炸蒜同wasabi,一黎蒜片味道香濃,同肉味濃郁既和牛好match,二
🍴Food: 5/5❣️
其中一款主菜係圖中既精選A5黑毛和牛肉眼牛扒,店員會首先係你面前將厚實既和牛燒熟到剛剛好既程度,然後再切成薄片放係已經備有配料既碟上面比我地,服務非常週到。配料方面有炸蒜片、兩款岩鹽同wasabi,我最喜歡既配搭係炸蒜同wasabi,一黎蒜片味道香濃,同肉味濃郁既和牛好match,二黎wasabi又可以緩和一下和牛既油脂感,食落無咁膩。