2021-12-08
喺尖沙嘴區你竟然可以咁容易食得到咁高質素性價比咁高嘅手額壽司! -師傅接單之後,會每一件咁樣整出嚟,非常之新鮮,你會食得出同出面廚師發板嗰啲質素真係差唔多! -佢哋嘅座位係坐喺吧counter,客人可以望住師傅逐件逐件壽司整出嚟! -超級推介佢哋嘅$198有10件壽司,全部款式都可以自己自由配搭,平均一件都係$20 , $20可以食得到嘅質素. 真係邊度都搵唔到! -吞拿魚腩,池魚,真鯛 。。。 呢啲款式喺出面真係唔係咁容易搵到 $198 可以俾你食到! -講返食物質素先。最令我驚喜嘅一定係拖羅 入口即溶,根本唔需要用牙咬,佢已經融化咗喺我嘅口腔入面,成口魚油!真係好好食-另外海膽,三文魚子,呢啲款式都係非常之新鮮,客人一食就食得出,口感鮮甜! 當然佢哋仲有啲刺身嘅組合,客人可以按返自己嘅需要選擇食物,喺尖沙咀區域來講。呢個價錢絕對冇得輸☺️🤗-佢哋仲有廚師發板,值得一試值得一試!
佢哋仲有廚師發板,值得一試值得一試!