pl512
pl512
Level 1
2010-12-31
Follow
第一次 order 佢地0既下午茶就出事喇!!!
我地本來想叫三份 cheese cake 下午茶餐,
不過個職員話得兩件, 因為係假期前夕, 所以賣哂就唔會再整,
咁我地唯有要兩份 cheese cake 再加一份煎旦法式多士配沙律.
外賣上到來, 我一打開個袋,
發現兩件 cheese cake 都係爛0既,
個樣好唔得呀, 好失望呀,
食落連個味都唔得囉,
大家都話, 冇下次!!

三個下午茶餐
三個下午茶餐

一打開就係爛0既!!!
一打開就係爛0既!!!

Like
我兩樣都食過, 都無你咁嘅惰況喎!或者運送途中出現問題?我覺得cheese cake味道夠濃, 芝士迷必試!!!煎旦法式多士出面好少地方有得食, 值得推薦!
2011-01-03
首先多謝呢位小姐的意見,原來在這樓上樓下的運送過程中也會出現這樣的問題,我們一定會小心誠懇地跟進及改善.本人係Home Cafe的負責人,如不是由熟客及朋友得知這事,本人根本不會流覽此網頁,從而得到此客戶的寶貴意見.為此,我也想在此表達個人小小的意見.其實閣下在收到食物後發現問題,為何不第一時間通知本店跟進(因應情況而更換或退款),我們只是8/F和樓下的距離,退換相信花不了多少時間,亦相信你們並不是第一次叫外賣. 為何因一件芝士蛋糕的事件而影響對其他食物味道的評價呢?人與人之間的隔莫真的愈來愈大,唔通真係沒有更直接又有效益的溝通渠道?!!打電話相信係更直接的方法吧! 對於閣下來講,在你個人的立場絕對係可以不理會他人感受,渲洩你的不滿或提出意見,但是,在這個營商困難的情況下,就可能因為一個單一事件而引至一間食店的倒閉.再講,付出了金錢又得不到應有的食物或服務,最後蝕底的會否也有閣下在內呢?! 以上的說話不是希望閣下會因此再次光顧,只係對本人來說亦心感不快,本店係十分願意接受客人合理的意見或投訴,在能力的許可下,一定會作出最好的改善.
2011-01-04
Ratings