2014-04-02
第一次去食,本想同朋友試下個七層的窩夫,但原來係有指定時間及限定數量,超失望!你望見餐牌真的會好興奮,款款都好靚,會有種想試晒的衝動,咁我地幾個人就叫了不同款試下叫左之後等左都要成15分鐘先有野食,一上枱真的個嘩一聲,好靚,d 色同外觀都好吸引,不過普遍食食下就感覺好dry,例如:1. 雪糕三層朱古力窝夫 ,層層朱古力窩夫都真的幾厚,頭幾啖仲ok,不過越食就開始凍,一凍就硬同dry, 即時唔太再想食,建議不要人個人去食,會超dry 同勁頂胃2. 火焰雪山, 內裏雪糕太少,食落去,cream 加上淡的蛋糕,感覺又係dry 3. 香蕉pancake, pancake 太大,醬唔夠,所以都係幾dry,但個味ok,有好香的香蕉味總結兩個字 “DRY” 同 滯
總結兩個字 “DRY” 同 滯