2022-06-23 594 views
東京🇯🇵表參道人氣咖啡店☕️一嚟到灣仔呢間嘅門口已經覺得好靚好似真係喺東京嘅咖啡店咁 木系為主有兩層 下層主要比你影相打卡 上一層就係個coffee bar亦都係個counter 叫左喺日本最人氣嘅Iced Cafe Mocha☕️ 出名之處係佢會不停不泡泡冒出 啲奶泡由細細個會變成大大粒好得意😍 上面有一層可可粉 睇落好似個🏔 咖啡都好好飲好香好滑 呢杯咖啡味唔算濃可能又加咗朱古力醬又加咗奶偏甜d非常易入口 好啱唔鍾意太苦咖啡味重嘅我😎另一杯Iced Cappucinno賣相冇咁吸引但一樣都係有一層厚厚奶泡喺面滲上可可粉 呢杯相對上咖啡味濃d 冇咁甜 但係都可能唔太滿足到對於要飲咖啡味好重嘅愛好者 亦未有提醒作用🙈 但值得一試 只要唔好當佢係杯咖啡咁飲🤪
東京🇯🇵表參道人氣咖啡店☕️
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
  • Iced Cappuccino