2023-05-02
去咗吃人氣盲盒便當🥰高質食材+親民價,果然很有驚喜!而這裡每道菜式都不含味精㗎。廚師會因應當日食材而定盲盒便當嘅菜式,我嗰日嘅盲盒便當有龍蝦🦞伊麵丶帶子炒蛋丶鮑魚丶咕嚕肉丶溏心蛋,超級豐富!開邊龍蝦啖啖肉,鮮味十足,伊麵香口入味,仲有彈牙鮮美嘅鮑魚💗食材用料上乘,食到好滋味。依家每逢週一至週五1200-1400時段,只要堂食「盲盒便當」($128),仲可以免費享用自助區嘅美食,有熱盤丶餐湯丶糖水丶沙律丶水果拼盤,好豐富。食完豐富便當其實都好飽😊再嘆碗老火粉葛湯,濃郁又足料,飯後糖水唔少得,當日有紅豆沙同綠豆沙,都煲得好靚。這個平日半自助lunch ,主菜除咗有「盲盒便當」揀,另外仲有四至五款主菜揀($88),都好吸引,午市仲唔收加一添。