就係比「$278 120分鐘 世子牛盛放題」呢幾隻字吸引到,嚟到覺得好新穎,呢度寫明係韓燒,但有別於平時舊式既韓燒餐,唔會見到獨立一枝枝抽油煙既設計,反而係見到枱上面有一座類似光波爐既機,燒完都唔會成身味👍🏻而近門口仲有半自助式既自助餐枱比客人任由揀想食既沙律、海鮮等頭盤,呢個設計都值得一讚,可以醫醫肚先🤪我同朋友就一致揀咗呢個「世子牛盛放題」有一大盤6色新鮮刺身拼盤、4合海鮮燒烤拼盤、手作刺身韓牛壽司、韓國醬油蟹;(定量)安格斯牛肉眼扒、法式羊架一份(每枱送),其他肉類、刺身、手作壽司、主食就可以用手機QR code落單🤩以呢個價錢嚟講,其實真係算係款式多而又有質素,淨係刺身都多達9款供選擇,牛類都有7款,基本既豬、雞、海鮮、蔬菜類都有齊晒,仲有熱食主食,湯、粉、麵、飯,唔夠飽或者想食唔同款式都可以order,最重要係要食得曬唔好浪費食物🤗以一個剛開業既韓式放題餐廳嚟講,呢個價錢絕對超值,包你食到捧住個肚咁走🤣