2023-04-04 310 views
今晚11點左右收工,來到尖沙咀舊舖嫲嫲辣辣,叫左碗中辣自選干鍋。吾夠五分鐘就拎左上枱,一睇色水已經吾對路,啲金菇白雪雪根本無炒過,魚蛋陣雪藏味臭到成口都係,最過份係紅薯粉明顯水烚完馬上拎去炒,大佬甘重水氣挭係無獲氣(正常應該用已瓊乾水粉來炒),拎出黎以為自己食緊濕炒河粉。另外,明明叫左中辣香辣,一啲都吾辣,廚師趕收工啲辣椒完全無爆香過,成碗野充斥油益味同水氣。同職員反映以上問題,只係講吾好意思,又話未請到廚師,當然我都吾期望有咩著數。二百蚊食個油益味濕炒河,已馬上回家刷牙漱口。以前成日來吃,疫情前2018,2019的水準吾差,中辣已經辣得過癮,現在過來品嚐,難為老顧客!

香辣干鍋