2025-08-18
見咁多人食就入去試吓 點知中大伏 同朋友都表示好難食 個程度係請都唔去首先見做緊宣傳都係做follow 嗰啲就送杯凍檸茶 一飲 咖啡味嚟 明唔明嗰吓知道係凍檸茶 一飲落去係咖啡味有幾衝擊?我以為自己味覺問題 叫朋友一飲 朋友唔飲咖啡的 佢飲完即刻揦埋口面 根本完全咖啡嚟 但我又見入面係有檸檬即刻覺得好嘔心 第一下諗會唔會係二手😖😖之後就諗佢應該沖錯個底?叫個店員佢仲好愕然好似唔想換咁 我心諗我仲愕然過你呀…最後咁簡單嘅事 竟然要個老細行埋嚟親自叫啲員工沖過杯佢哋先肯做嘢 真係呆晒 唔通一杯送嘅凍檸茶我哋都呃你?同埋送嘅都可唔可以唔好咁求奇跟住陸續上菜 菜苗餃三粒有一粒菜都冇 其餘兩粒就少量啦 然後入面就得蝦 大佬我就係鍾意食菜苗餃 冇菜嘅我不如叫返蝦餃?之後見枱枱都叫荷葉飯 嗌個試吓 但佢根本就係將鳳爪排骨飯轉咗個器皿上 可以話完全冇荷葉香又嗌咗一個炸兩唔似炸兩只係有啲蘿蔔冇乜料嘅脆皮腸 見佢推介咪試吓 點知入口就係一大pat漿咁係唔知自己食緊啲乜流沙包入面啲流心係水咁嘅質地 完全唔係沙狀 我哋覺得都唔係咁好食 但比起其他已經算正常了 另外其他都係一般 冇特別好食或難食 但總括嚟講服務
難食 個程度係請都唔去
跟住陸續上菜 菜苗餃三粒有一粒菜都冇 其餘兩粒
就少量啦 然後入面就得蝦 大佬我就係鍾意食菜苗餃
冇菜嘅我不如叫返蝦餃?
流沙包入面啲流心係水咁嘅質地 完全唔係沙狀 我哋覺得都唔係咁好食 但比起其他已經算正常了 另外其他都係一般 冇特別好食或難食 但總括嚟講服務同難食嘅程度下次真係請都唔去 用心整點心小店大把 冇需要喺度受難😂
菜苗餃