2020-04-16 788 views
以前係西貢返工,出外食lunch食咩呢? 大家都會話︰不如去Takka啦!咁耐無嚟西貢,今日就嚟愐懷一下啦!Takka搬咗去西貢沙咀街後,地方比起之前闊落咗少少。我地鍾意食Takka,因為佢地嘅menu多樣化,可以揀定食、丼飯或者拉麵。我地通常都會揀定食,因為一個定食套餐已經有麵豉湯、沙律、飯、日式壽司及飲品,非常豐富。今日叫了一碟Takka汁燒漢堡扒定食,沙律依然係好新鮮味道好fresh,漢堡扒肉汁鮮嫩好易入口。仲有三文魚壽司+蟹籽壽司,食完真係好滿足!咪以為lunch只係得咁!以前食lunch後店員都會問我地食唔食雪糕,佢呢個傳統仲繼續緊,今日嘅甜品係—雪糕糯米糍,真係好正!

。仲有三文魚壽司+蟹籽壽司,食完真係好滿足!
Takka汁燒漢堡扒定食
2020-04-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Takka汁燒漢堡扒定食