呢間餐廳雞翼控必去‼️‼️$88起嘅雞翼放題🤩期間限定🌟🌟🌟上個星期去太子搵食,已經見到呢間餐廳🍴不過因為當時已經食完野個肚仔好飽,所以無去到🤭bookmark住先。尋日終於襯住個情人節,同雞翼有個約會❤️佢地嘅放題有三個Level,包括$88 三款雞翼任點任食;$168 十三款雞翼任點任食之餘,包括一款甜品及一杯特飲;而我地今次點左個$248豪華版任飲特飲、任食雞翼及每人一款甜品😋😋佢哋雞翼足足有十三款味道及二十二款特飲,甜品就有三款可以揀🤤🤤雞翼味道:包括孜然燒烤/狂惹香辣/雞煲麻辣◆/蜜蜜焦糖/水牛城芝士/蜂蜜牛油/桂花蜜糖/蜜柚子醋/蜂蜜玫瑰/粟米濃湯/黃金鹹蛋黄©/花生拖肥糖©/韓式泡菜芝士🤩🤩全部雞翼都好驚喜,炸到外皮夠香脆,但係又保持到肉質非常juice及嫩滑👍😋😋特別令我最印象深刻嘅係桂花蜜糖,食落又甜又清新🤭孜然燒烤味及鹹蛋黄都超正,食落好香口🥰泡菜芝士雞翼勁新奇,估唔到🤤咁多款口味,咸甜酸辣都有‼️梗有幾款岩你😋心動就快啦,聽講放題係期間限定🥰🥰飲品方面雖然佢哋有成二十二款,但我們只點了四杯特飲,包括莓莓角酪、藍莓角酪、水果四季春及玫瑰四季春☺️佢哋嘅莓莓角酪整得好靚,有樣有

雞翼味道:

飲品方面
雖然佢哋有成二十二款,但我們只點了四杯特飲,包括莓莓角酪、藍莓角酪、水果四季春及玫瑰四季春☺️佢哋嘅莓莓角酪整得好靚,有樣有內涵,飲落又唔會過甜,令人減輕罪惡感🤭

甜品
(每人限一份)
莓莓拿破崙/藍莓拿破崙/甘露布丁

三款甜點各有特色🥰最鍾意個布丁🍮造型精緻,布丁又夠綿滑🤤

整體評價:可以encore🌟🥰🥰環境打卡靚,又坐得舒服,而且員工服務態度好好,最重要係食物好食👍不過佢哋8:30左右就last order有少少早🥲

📌 Moontone (太子)
太子砵蘭街440號地舖

#moontone #yummy #mkfood #油尖旺美食 #旺角美食 #太子美食 #美食推介 #相機食先 #打卡Cafe #性價比高 #雞翼控 #甜品控 #雞翼放題 #teamhappyfoodies
2023-02-13
$248 (Dinner)