隱藏於角落的小店驚喜 winnie129Level 22022-05-04195 views Follow 其實我第一次入海防道街市熟食區。。。佢的確藏身於海防道街市熟食市場的一個角落本身想外賣,但我同個仔肚餓難分,決定坐低食哥哥比了一張高櫈坐可能天氣關係,坐係度唔覺悶熱今日試了薄燒牛肉卷丼加蟹膏拌飯,原本以為得4舊牛肉卷,點知有6舊,仲有麻醬配上個人認為牛肉卷加了很少海鹽已經好夠味,感覺很好蟹膏拌飯,飯量別睇佢係一個長方盒,其實佢將飯完全載滿,味道很好薄牛肉卷丼$88另外櫻花漬幾好食,佢係薄片蘿蔔加微酸的醃漬製成,如果佢可以再酸多少少就好佢個盒其實幾特別,長方盒....好少地方會用總括黎講,我會再黎試其他丼.....The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare隱藏於角落的小店驚喜 武丼 https://s.openrice.com/QrKT0ohj200Report Post Ratings5Taste4Decor5Service5Hygiene4ValueRecommended Dishes薄牛肉卷丼$88Date of Visit2022-05-03Dining MethodDine InSpending Per Head$88