2022-06-09 222 views
比我發現到荔枝角工業大廈有間餐廳幾吸引咁🤩作為為食妹要出動啦😆呢度最出名就係美式漢堡🍔梗係要一試,佢地既Dinner set包左餐湯或沙律,仲有杯嘢飲添,價錢好實惠👍🏻今次就揀左餐湯同沙律各一,是日餐湯係雜菜湯,酸酸甜甜咁幾開胃,而沙律幾新鮮,除左沙律菜外仲有西柚感覺好fresh 😚德洲燒烤牛肉漢堡🍔性格比好高,牛肉厚肉得黎好juicy💦中間夾住又香又脆既煙肉,再配上咸香既芝士,超有口感🤤而薯條都炸得香脆,好有薯味,而且份量十足🥰香艾菊蜜糖燒焗法國春雞春雞雞皮燒得好脆口,一切落去聽到清脆既「卜卜」聲😎而入面既雞肉軟嫰多汁,真係食到停唔到口😋加上外層有蜜糖,所以食落甜甜地咁唔會膩😍伯爵茶蛋糕伯爵茶好香濃,入面既mousse幾滑,食落去仲有淡淡伯爵茶味,幾清新😚蜜桃香橙特飲&熱情果芒果特飲兩款飲落幾Fresh,又唔會好甜幾解渴😝依家係Openrice 訂檯仲有88折

德洲燒烤牛肉漢堡🍔

香艾菊蜜糖燒焗法國春雞

伯爵茶蛋糕

蜜桃香橙特飲&熱情果芒果特飲
兩款飲落幾Fresh,又唔會好甜幾解渴😝

依家係Openrice 訂檯仲有88折
2022-06-07