2018-10-07 49 views
佐敦好多餐廳,不過專食漢堡包既就唔係好覺!最近偶然發現呢間漢堡小店,雖然起旺區,不過店舖門口唔算大,所以要小心唔好經過左都唔知😊店舖唔算好大,大概有十個位餐牌我地都好肚餓,決定每人叫一個包加錢轉set 再share 可以叫combo,有唔同組合,加薯條同飲品就$22,如果要bless 冷壓果汁就$32單點飲品同combo 價錢差不多,所以我寧願俾多少少有薯條食!特級牛肉漢堡$88超大份,好多層!!一啖唔會咬得灑漢堡係用美國牛肉!呢個包有兩層牛,每塊牛都好有厚度,牛肉味好足,唔會煎到乾,保持到應有既肉汁!呢度加左個水煮蛋,一咬落去啲蛋汁流出黎,好正!醬汁用左燒烤醬,不過唔會好似一般既咁咸咁濃味,加上煙肉同其他配料啱啱好食完個包都好full!!呢個加左$5轉左薯格,份量幾多!小龍蝦蛋漢堡$78唔算好多地方有小龍蝦食!小龍蝦切成細粒,幾多肉蛋係煎到厚身既,蛋黃仲會流汁!正加上大大片青瓜,成個感覺好清新呢個同樣轉左做combo,要左蕃薯薯條,比普通薯條甜啲我地加左芝士,店員好好,特登分開上個芝士醬,等我地可以點埋薯格!呢兩個set 份量好多,性價比高!款式幾多,唔會剩係得牛肉,下次可以再試下其
佐敦好多餐廳,不過專食漢堡包既就唔係好覺!
最近偶然發現呢間漢堡小店,

店舖唔算好大,大概有十個位

餐牌
我地都好肚餓,決定每人叫一個包加錢轉set 再share

特級牛肉漢堡$88
超大份,好多層!!一啖唔會咬得灑
呢度加左個水煮蛋,一咬落去啲蛋汁流出黎,好正!
食完個包都好full!!
呢個加左$5轉左薯格,份量幾多!

小龍蝦蛋漢堡$78
唔算好多地方有小龍蝦食!
小龍蝦切成細粒,幾多肉
蛋係煎到厚身既,蛋黃仲會流汁!正
加上大大片青瓜,成個感覺好清新

呢個同樣轉左做combo,
要左蕃薯薯條,比普通薯條甜啲

呢兩個set 份量好多,性價比高!
款式幾多,唔會剩係得牛肉,下次可以再試下其他包,我見到有素包,就算素食者都有野啱食!

因為我地share 食,要麻煩店員幫我地切開,佢地都好樂意,服務態度好好。