今日嚟到位於灣仔同銅鑼灣交界,有間居酒屋,串燒風格餐廳,今日叫咗個咖喱吉列豬扒同埋蒲燒鰻魚飯定食。 ⭐️咖喱吉列豬扒($88)⭐️吉列豬扒份量頗多,一份有七八件,即使影左10分鐘相之後豬扒依然金黃香脆。 同埋珍珠米粒粒分明,特別香口。 ⭐️蒲燒鰻魚飯定食($108)⭐️蒲燒鰻魚一啲都唔馬虎,鰻魚大大條,啖啖都有鰻魚,感覺好幸福。而且食材上乘,鰻魚十分嫩滑,係高質之選。 午市套餐價錢合理,人均消費80至100左右。而且食物份量頗多,而且即叫即整,超有誠意, 味道方面中上。另外串燒亦都出色,Shiitake 串燒遞上枱仲熱辣辣,脆卜卜。整體而言真係幾好食,可以再幫襯。

⭐️咖喱吉列豬扒($88)⭐️

⭐️蒲燒鰻魚飯定食($108)⭐️

整體而言真係幾好食,可以再幫襯。