見到好多人推介呢間餐廳話好好食 又有board game玩下 所以就揀左呢間同朋友聚餐環境其實都可以接受 算乾淨企理 但就未去裝修好靚甘!餐牌選擇量都中等既 但唔算多花款 比較偏普通食物黎到既時候 個賣相我都已經唔想影相 因為真係普通到無得再普通 完全唔值100以上一份 意粉偏淋身 整體質素仲衰過大x樂,大x活🤔齋睇野食 我覺得值6,70蚊比盡 尤其系雞扒司華力腸set,肉醬意粉,蜆肉意粉 賣相十分不吸引!百幾蚊一set司華力腸得半條wtf?雞扒似系求其穩啲燒汁醃下 蜆肉意粉既蜆肉剩系擺左系意粉上面 意粉完全無蜆肉味道😑比較ok小小既系黑松露雜菌意粉 都算味道唔錯 有款炸蝦意粉賣相都幾好 味道唔清楚拉😂另外小食 薯條好求其!薯條食落好大陣油益味 賣相又一般 其他小食魚餅春捲味道更加唔得🙄飲品方面 所謂碟豆花果杯其實就係加左顏色既雀巢檸檬茶,士多啤梨沙冰就係M記奶昔味相信餐廳野食既價錢都係加左board game先貴左 但board game入面啲野好多唔齊 感覺一般而且比人玩board game但係甘早關門 其實呢個概念都怪怪地