今日是第二次來啦,上次有BOOK位食第二場,大約8點開場至打烊,今次是同朋友突然想食CAKE,所以WALK-IN去呢到,因上次去過知佢地的食物都幾好食!今次就食第一場,6點至7點半,今日幾好彩不用等位!因為想食CAKE所以只叫了一個DINNER SET,加一杯野飲兩個女仔食都可以啦!DINNER SET有麵包加牛油,原來佢地有兩種包提供,味道唔錯!餐湯 或 沙律...我地揀了沙律,是日沙律是蓄茄沙律,比想像中好食,佢用的醋加埋新鮮生菜,好清新的味道! 沙樂美腸薄餅,味道唔錯,因為同朋友傾了好耐先開餐,薄餅上了枱成十幾分鐘先開始食,餅身已經過了氣,口感差了D,不過味道就好好!跟餐叫了COKE LIGHT另加多個MACHO 甜品時間,士多啤梨芝士蛋糕,美味!芝士味不算重,食落唔會太膩

DINNER SET有
麵包加牛油,原來佢地有兩種包提供,味道唔錯!
蓄茄沙律
沙樂美腸
跟餐叫了COKE LIGHT
COKE LIGHT
另加多個MACHO
MACHO
士多啤梨芝士蛋糕
Other Info. : 佢地無最低消費,[b]不需限定[/b]一人一定要叫一個SET! 是曰朋友突然請客,真係多謝哂!
2012-12-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
蓄茄沙律
沙樂美腸