2018-02-09 4987 views
之前同同事黎過食甜品,印象唔錯。餐廳面積好大,有D卡位仲可望到海景,仲有得玩飛鏢同桌球添。Change SET Dinner +$80🥓蜜瓜西班牙火腿配黑醋汁沙律西班牙火腿鹹香十足,哈蜜瓜切粒粒伴沙律菜尚算新鮮。🥄周打魚忌廉湯蒜蓉包香脆可口,味道唔錯,忌廉湯則有點普通。🍝炸軟殼蟹煙肉卡邦尼意大利意粉 $108軟殼蟹鬆脆,味道一般。但煙肉卡邦尼個汁調味唔錯,雖然邪惡但無法抗拒,好快清光。🥩🦐安格斯牛小排伴虎蝦配香辣燒烤汁 $188虎蝦煎得好香,食落彈牙。牛小扒五成熟,外皮略嫌過熟,但內裡尚算肉嫩,沾上香辣燒烤汁會更惹味。🍰芝士餅配雪糕雪糕細滑,芝士餅係綠茶味,賣相雖然普通,但味道唔錯,綠茶同芝士味都出到。🍰鮮果拿破崙 $88今晚最期待既甜品,之前食過覺得好好味。手臂甘大份,頂部雜果新鮮,酥皮香脆,重點係内層既吉士醬幼滑濃厚超好味,真係必食甜品。走既時候我先見到原來有10蚊生蠔,好抵食!怪自己眼細睇唔到,雖然下次再黎過啦。

Change SET Dinner +$80
🥓蜜瓜西班牙火腿配黑醋汁沙律[set]
西班牙火腿鹹香十足,哈蜜瓜切粒粒伴沙律菜尚算新鮮。

🥄周打魚忌廉湯[set]
蒜蓉包香脆可口,味道唔錯,忌廉湯則有點普通。

🍝炸軟殼蟹煙肉卡邦尼意大利意粉 $108

🥩🦐安格斯牛小排伴虎蝦配香辣燒烤汁 $188