2022-01-25 528 views
由the Pawn變做和昌飯店,帶有情意結下,務必要探訪一下。維持一貫高質,加上美麗的裝修,和之前的感覺截然不同!最適合打咭!有美食,當然要配美酒!餐廳一邊設有一個酒吧,坐係露台一邊飲以茶為題的cocktail 一邊和朋友們傾計,更是賞心樂事!餐廳的職員相當友善,不嫌棄我煩,耐心推介,讚推介 推介!今日飲咗Pu’erh Fashion! I love this version of Old Fashion!!!!!腸粉又滑,推介安格斯牛肉腸!好似好耐冇食過灌湯餃,呢隻灌湯餃鮮甜足料!最後甜品食咗公利蔗汁卷,好清甜好清甜好清甜!最啱做飯後甜品,又唔會過飽!
餐廳的職員相當友善,不嫌棄我煩,耐心推介,讚

推介 推介!
腸粉又滑,推介安格斯牛肉腸!

好似好耐冇食過灌湯餃,呢隻灌湯餃鮮甜足料!
2022-01-22
$300 (Lunch)