2019-02-01 23 views
朋友發現左間離我地公司大概十分鐘腳程既新地方,今日就會一會你!雖然最後我地都用多左時間行過黎,但係我覺得都值得,依家荔枝角冇咩日本料理選擇,呢道都算唔錯 !!我地坐左係 BAR 枱位置,可以望住大廚整壽司。我叫左 特上壽司定食,為食精上身既我,仲叫左個茶碗蒸,好期待 !!首先到左 麵豉湯 同 沙律再黎就係 茶碗蒸,好滑 ~~ 蛋味都好夠 ! 入面仲 冬菇同雞肉,仲有粒白果,但我唔岩 ~~ 呵 !!黎喇 ~~ 有中吞拿魚腩 / 油甘魚 / 三文魚 / 鯛魚 / 帶子 /  甜蝦 / 尤魚 / 海膽 / 鰻魚 /  青瓜卷,份量都唔算細,但加多碗烏冬會更好 !!有點到喉唔到肺既感覺 !! 哈哈 ~~魚好新鮮,好鮮甜 !! 尤其件 中吞拿魚腩放入口有即溶既感覺 !! 海膽用加拿大膽,甜味不足,但都值得推介 ~~

首先到左 麵豉湯 同 沙律
有點到喉唔到肺既感覺 !! 哈哈 ~~

Other Info. : 建議店主壽司餐可以加碗烏冬仔,咁就圓滿喇 !!!!
$150 (Lunch)