2018-04-10
中同外國回來,大家想選間好食又好坐的餐廳。見這個多好評就選這個。 不過大家食完一致認為試過一次就夠...這裡的格調是不錯既,連張濕紙巾都靚過人(右上碟) 薯條我只能說是熱,和稍微高級過金拱門薯條少少🤦🏻♀️ 但個醬汁不錯,有黑松露香。青口只得一半是有肉🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️吉殻居多。麵包是外脆內軟,但半點蒜香都沒有。咁就收$120簡直是不可思議。西班牙飯份量好迷你,大家只分到一口都食不到咩味。但我果一啖係okay既。最好食是豬手。肉質和筋都易入口。我比較喜歡不點醬這個紅菜頭又是除了色彩奪目外,沒有任何味道。鴨胸肉嚼不到的地方多過食到的。我點的這杯Roca凍朱古力大概就是飲雪成冰的朱古力奶。佢到我們食晒所有晚餐連甜品,都溶不到幾多我吸入口😂甜品個樣幾得意既,兩個殼大小剛好可以併在一起。佢環境同格調係靚既。但食物真心麻麻,又唔算飽🤦🏻♀️ 五個人每人除開都$200🤦🏻♀️ 真的超級唔抵...我覺得有點對不起外國回港的朋友食這些又貴又不好吃...要不是個環境幾好,我應該會俾劣評..
這裡的格調是不錯既,連張濕紙巾都靚過人(右上碟)
最好食是豬手。肉質和筋都易入口。我比較喜歡不點醬
甜品個樣幾得意既,兩個殼大小剛好可以併在一起。
要不是個環境幾好,我應該會俾劣評..