2025-08-08
同朋友黎呢間主要就係念住瘋狂打卡嘅🤣,半身好期待高空天台景🥹,但呢幾日係咁落雨冇開放到都冇乜辦法🥲。不過我哋六款入面試咗四款佢哋嘅Magic & Alchemy Collection cocktail✨🪄 ,杯杯都靚到瘋狂打卡拍片📸! 🍹 1001 Night ($168)最出名同必叫一定係呢杯🤩,就係喺IG度見到吸引到我走到出嚟銅鑼灣咁遠😛。清酒×熱情果×伯爵茶🍊!果香爆炸💥,茶底中和甜度,好易入口!🍹 Back to School ($168)呢杯酒味就濃少少,但我個人就鍾意呢杯多啲😝。冧酒混牛油香🍍,飲落係熱帶菠蘿甜味!尾韻帶絲絲奶油感~好順喉。🍹 Ruhnama ($168) ‼️限量呢個唔止好好打卡仲好好玩🤩!可以跟住no.將材料加入去,親身製作杯cocktail🍹,中途會有顏色變化同埋煙嘅效果~日本青蘋果燒酒×蝶豆花!💜最後一步會由金色幻變紫色超魔幻~🍹 Dark Church ($168)龍舌蘭×黑咖啡×榛子🌰!呢杯比我想像中甜,原先以為會係微苦回甘😛。不過都好香咖啡味,都比較容易入口🙂↕️。🌟 食物驚喜位: 通常呢啲打卡餐廳食物質素都係麻麻地,估唔到食物味道好出色而且
🍹 1001 Night ($168)
🍹 Back to School ($168)
🍹 Ruhnama ($168) ‼️限量
🍹 Dark Church ($168)
🌟 食物驚喜位:
通常呢啲打卡餐廳食物質素都係麻麻地,估唔到食物味道好出色而且價錢都好適中👍🏻。
🦀 脆炸軟殼蟹冬陰功意大利飯 ($228)
軟殼蟹勁大隻又脆!冬陰功醬辣辣地夠惹味🌶️~
🥥 香茅椰子濃湯伴青口 ($148)
最鍾意係呢個😍青口粒粒都大隻飽滿,配咗Creamy 嘅香茅椰子濃湯,食落好香而且襯托得更加鮮甜😋。
🍗 水牛城雞翼 (6件) ($88)
經典酸辣醬🔥!皮脆肉嫩仲有肉汁。隻隻都咁大隻,不過兩個女仔食有d太多🙈。
✅ 慳錢Tips:
▫️ Ladies Night:星期三四六 9pm後👩🏻🤝👩🏼!女士買1杯Cocktail即送2杯🎉
▫️ 新出✨雙人Festival Dinner Set!包晒前菜小菜主食甜品飲品,CP值爆燈💡
-ladies night:星期三四六 9:00pm後 女士買一杯cocktail送2杯