好正既日本過江龍炸豬排店🤭🤭 好神奇既係n年前喺北京食過😂 突然見到勝博殿呢三隻字 又好想試試佢😝🥰 依舊好正好酥脆 唔油膩~ 椰菜絲無限添加配上柚子醋好fresh👍🏻•🌟勝博殿套餐🍱 $208超豐富✅有炸海蝦🍤炸豬扒同忌廉蟹肉餅🦀️ 因為我想食炸海蝦所以叫左呢個set😝 海蝦超多肉 好新鮮好彈牙😍 炸粉唔厚~很輕身😆豬扒炸得外脆內嫩~ 仲有少少粉紅色🤭 (btw覺得點本身個豬扒汁正d~ 沙律醬nono🤔)•🌟鐵板滑蛋吉列豬排套餐🍱 $188撈飯一流🤭🤭😝滑蛋同甜甜既醬汁mix埋一齊~雖然炸豬排炸粉有少少淋 已經唔脆~但撈飯真係好正🐷🐷•評分🪄 (滿分5🍑)人均:$200 up味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑🍑🍑回頭率:🍑🍑🍑•📍 勝博殿日式炸豬排 (銅鑼灣)銅鑼灣恩平道42號亨利中心地庫🚇銅鑼灣站F1出口

🌟勝博殿套餐🍱 $208

🌟鐵板滑蛋吉列豬排套餐🍱 $188

評分🪄 (滿分5🍑)
人均:$200 up
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑

📍 勝博殿日式炸豬排 (銅鑼灣)
銅鑼灣恩平道42號亨利中心地庫
🚇銅鑼灣站F1出口