知道有呢間鋪頭係因為先前佢地嘅🍞giveaway活動,只要留言tag兩個朋友就可以免費拎走兩個麵包啦՞• •՞ 當時大約兩點去到但已經冇咩款淨,連牛角包都係得返一個😮 見賣相同包裝都幾精緻,所以另外仲買多兩個🍞芝麻味菠蘿包🍞伯爵茶菠蘿包🍞朱古力紐紋圈🍞原味牛角包四款包都質感軟熟,唔會太油或者濕。菠蘿包外皮唔夠香脆,麵包肉就偏乾。雖然外表俾人感覺味道好濃,但兩個包聞落同咬落去係偏淡,但有點點甜味同蛋香,以呢個價錢如果加啲內餡會更佳朱古力紐紋圈同樣都幾大舊,但朱古力味可以再濃啲;牛角包係四款之中係最經典但都最好食,外層酥脆同帶有點點牛油香。下次會想試下朝早買可能質素會更好

🍞芝麻味菠蘿包
🍞伯爵茶菠蘿包