終於去左食燈籠滷味!平日7點幾去唔算多人排隊,等左10分鐘到就入得~入到去先知原來呢到係食車仔麵,不過全部餸都係台式滷味🤣————————❦ 招牌燈籠滷味❧ ❧ ❧王子麵 $12 👍🏻❧ ❧ ❧ 冬粉 (粉絲) $11❧ ❧ ❧空心菜 $11❧ ❧ ❧ 白蘿蔔 $10 👍🏻❧ ❧ ❧ 雞翅膀 $12❧ ❧ ❧ 豬耳 $12 👍🏻❧ ❧ ❧ 甜不辣 $12 👍🏻❧ ❧ ❧ 花干 $11❧ ❧ ❧ 百頁豆腐 $12❧ ❧ ❧ 高麗菜 $10-滷水汁正常味道,王子麵係類似出前一丁嘅即食麵,索左汁黎講好食過粉絲。滷味其實都係正常味道,冇咩特別😂評分:🌕🌕🌕🌗🌑-❦ 𝑺𝒉𝒂𝒌𝒆 𝑺𝒉𝒂𝒌𝒆 海苔鹽酥雞 $42餐廳另外比左個紙袋我地,入面有海苔粉,可以擺d鹽酥雞入去shake。雞粒幾酥脆,但d海苔粉唔係好夠味,可以再鹹d。評分:🌕🌕🌕🌑🌑
————————
❦ 招牌燈籠滷味