早前去咗🌸鉄人旨花食鐵板燒,咁多年來一直都維持到高水準👍🏻💕今次我試左龍蝦鐵板燒2人餐$2380,真係CP值好高,套餐包括左3款主食,分別係龍蝦🦞、白鱈魚🐟、熊本產A5黑毛和牛,食材新鮮高質美味💕👍🏻坐喺吧台可以睇住師傅整野食,真係好正😍食得好飽好滿足😊前菜 ❥沙律🥗 及 冰震鮑魚✨主菜:❥白鱈魚睇住師傅煎香白鱈魚🐟,白鱈魚好滑而且好厚身,魚皮煎到脆卜卜好正💓❥龍蝦🦞上台既時嘅隻龍蝦🦞已經切開左,但仲會郁郁下,好新鮮✨✨師傅慢慢煎香,醬汁用龍蝦汁同埋海膽醬,肉質彈牙爽滑,碟上面碗上紫色嘅食用花,可以食用,好清新🌿❥日本乾花姑用蒜蓉炒,非常惹味✨😍❥ 熊本產A5黑毛和牛見到塊和牛扒已經好想食,係來自熊本縣既頂級品種和牛,師傅介紹用咗西冷部位,肉質軟嫩,和牛牛肉用紅酒汁煮,每一口都充滿油花可用喜馬拉雅山粉紅鹽、芥末做調味❥ 金黃炒飯炒得金黃色好乾身,配料有瑤柱、蔥花每一啖都勁香口❥雞湯配上靈芝菇同海蝦,味道清甜❥甜品係浩然師傅枱獨有既紅豆銅鑼燒,即刻整黎送比我地品嚐,真係好好味😋日本靜岡蜜瓜 🍈+ 芝麻雪糕🍨

坐喺吧台可以睇住師傅整野食,真係好正😍
食得好飽好滿足😊

前菜
❥沙律🥗 及 冰震鮑魚

✨主菜:

❥白鱈魚

❥龍蝦🦞

❥日本乾花姑
用蒜蓉炒,非常惹味✨😍

❥ 熊本產A5黑毛和牛
可用喜馬拉雅山粉紅鹽、芥末做調味

❥ 金黃炒飯
炒得金黃色好乾身,配料有瑤柱、蔥花
每一啖都勁香口

❥雞湯
配上靈芝菇同海蝦,味道清甜

甜品

日本靜岡蜜瓜 🍈+ 芝麻雪糕🍨