金牌脆皮燒雞好正 xkxblogLevel 42025-10-01549 views Follow 金牌脆皮燒雞($68)加茄汁意粉(+$10)加凍七喜(+$8) 門口 kiosk 自助買飛(只收電子支付),然後入店內搵位,等嗌號,拎餐+餐具(有手套)。 燒雞有半隻,份量足(餐牌標榜採用三斤重嘅三黃雞),賣相唔錯,金黃色嘅皮,撕開雞油同肉汁唧哂出嚟,香噴噴熱辣辣。即刻咬一啖雞髀位,皮脆肉嫩,淡淡咸香味(如果覺得唔夠味,枱面有樽淮鹽可自行添加提味),之後試埋胸位,當然無得同髀位比,但一啲都唔嚡。整體嚟講,好食,好味道,推薦。 茄汁意粉,份量適中,少許茄汁味,意粉口感一般。 凍七喜,其實係雪碧,高罐裝,有一杯冰底。加茄汁意粉(+$10)加凍七喜(+$8)$68金牌脆皮燒雞$68金牌脆皮燒雞$6816The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare金牌脆皮燒雞好正 薔紅宅急便 https://s.openrice.com/QrKT0oALU00Report Post Ratings4Taste4Decor4Service4Hygiene4ValueRecommended Dishes金牌脆皮燒雞$68金牌脆皮燒雞$68金牌脆皮燒雞$68Dining MethodDine InSpending Per Head$86 (Lunch)