同朋友慶祝聖誕節,去左尼間試下好唔好食。唔近地鐵站,去到要搵1陣,原來係賣雞蛋仔隔離門口入(因有分A,B同C,D),搭電梯4字樓,一出電梯唔確定係左邊果間定右邊果間,睇左好耐,都唔覺有店名,最後唯有睇番開飯啦張相片,見到似左邊果間先咁入去。其實整番店名係門口會好d。(我問過朋友,個個出電梯都企左係度一陣,先再覺得邊間似就入邊間)一入到去,比想像中細,出面露台好似唔錯,想住出面,但原來出面係食煙的,所以都係選番入面。(覺得出面好似仲大過入面,唔知係唔係關燈光事)(裡面得3張台,一張8人台,一張6人台,一張4人台,就爆滿了)套餐選擇比較少,我地一個唔食得牛肝,另一個唔食得辣,咁就覺得選擇比較少。飲品反而算多,不過原本想叫花茶,但睇真D飲完加水要比錢,我就轉左其他,因為之前去開既樓上CAFE都唔需要加錢。這間有D顧客須知,可以睇一睇~朋友叫左熱榛子咖啡,佢話幾好飲~我叫左熱薄荷朱古力,我覺得幾好飲~另外朋友叫左凍茉茶牛奶,都不錯。全日餐,幾好食,特別條腸同隻蛋。薯條炸到好脆,同埋漢堡好食~菠菜墨汁意粉,墨魚食落唔"UN"剛剛好,墨汁意粉就算凍左都仲好食~忌廉蟹肉意大利飯,這個好好食~整體食物
同朋友慶祝聖誕節,去左尼間試下好唔好食。

這間有D顧客須知,可以睇一睇~
朋友叫左熱榛子咖啡,佢話幾好飲~
我叫左熱薄荷朱古力,我覺得幾好飲~
另外朋友叫左凍茉茶牛奶,都不錯。
全日餐,幾好食,特別條腸同隻蛋。
薯條炸到好脆,同埋漢堡好食~
忌廉蟹肉意大利飯,這個好好食~

整體食物同飲品都好好食~值得一試~

PS.建議5個或7個人去食~單數張枱大張D~我地4個去張枱麻麻地~

4人如果節日去聚會唔建議去尼間,如果聖誕節去,一定交換唔到禮物,因為4人枱好迫。

食食下中途,唔知其他職員係唔係唔知後面膠袋野係我,比佢剿過之後佢即閃入廚房,感覺唔安全,印象分大減。就算野食好食,但坐得唔舒服,感覺已經麻麻地。

出面有人食煙,如果唔關門,煙味會"龔"到入室內,聞到煙味,環保差DD。

雖然食物整得好食~但環境欠缺,望能有待改善,或改改枱面位置~
2016-12-17
Celebration