2022-06-21 88 views
入到黎梅窩去酒店check in 前見到坐滿晒人😵😵心諗室外的確有少少打卡位,但室內係人山人海,其實見到係完全唔會想入去逼埋一份😅不過人可以多到咁實有佢原因,應該就係食物質素(當時心諗)。第二日食完早餐過後,臨走前見到餐廳人流同前一日係兩個景況,難得入黎梅窩,即時食飽左都入去體驗下。【 Chipotle Pork Taco】份量一眼睇晒,超細份⋯🥲味道正常發揮,無驚喜亦無失望。 【 Green Glow】Spinach, cucumber, celery & pear呢杯野顏色真係唔係人人接受到,小編今次係玩自我challenge 😂但飲落又幾好飲幾易入口,呢杯野有impressed 到我🧡 【 Apple cider 】樽身好靚,玩味重,不過唔算好飲。呢間既重點係其中一名店員很帥氣😌(口罩先生有望😂)同友人覺得食物絕對不會是重點,個vibe 亦是其次,店員顏值才是今次體驗既重中之重😂
入到黎梅窩去酒店check in 前見到坐滿晒人😵😵

【 Chipotle Pork Taco】
份量一眼睇晒,超細份⋯🥲味道正常發揮,無驚喜亦無失望。

【 Green Glow】

【 Apple cider 】
樽身好靚,玩味重,不過唔算好飲。

呢間既重點係其中一名店員很帥氣😌(口罩先生有望😂)