2014-09-10
很多很多年前去過金馬倫道的舊店食吞拿魚井(打唔到個一點),奇差, 所以冇左去過旗下任何店食不過今次友人說之前同朋友食過唔錯, 所以就再來試下超正正正正正!海膽井(打唔到個一點)份量多, 大大塊, 勁鮮甜, 都係2百多D,仲有埋前菜, 蒸蛋, 湯, 抵la!蒸蛋, OK滑, 料唔算小, 不過唔夠香, 但係呢個價錢, OK la飯夠黏, 軟硬適中, 好!平時食半碗飯仔既我成碗食晒! 哈哈哈!三文魚三色井三文魚子鮮甜 爽脆, 唔會一灘野咁三文魚又多又厚, Good!不過三文魚肥美得有d “漏”, 所以友人食唔晒d 飯, 哈哈其他友人的井赤貝 – 肥大肉厚, 夠爽口同鮮甜, 正!吞拿魚腩 – 未算勁肥, 亦都唔會太多筋, 鮮味的, 唔錯!帶子 – 都係肥大肉厚, 有咬口, 好鮮甜, great!玉子, 唔香, 唔soft, 竟然冇配羅白蓉.... 味道普通, 下次唔會叫...請注意 三色井的海膽同淨海膽井 既海膽 唔同grade 架! 三色井的海膽唔係唔ok, 不過唔係super 正law, 所以價錢有分別, 鍾意食海膽既朋友, 應該叫海瞻井
奇差, 所以冇左去過旗下任何店食
不過今次友人說之前同朋友食過唔錯, 所以就再來試下
仲有埋前菜, 蒸蛋, 湯, 抵la!
飯夠黏, 軟硬適中, 好!
平時食半碗飯仔既我成碗食晒! 哈哈哈!
三文魚子鮮甜 爽脆, 唔會一灘野咁
三文魚又多又厚, Good!
赤貝 – 肥大肉厚, 夠爽口同鮮甜, 正!
帶子 – 都係肥大肉厚, 有咬口, 好鮮甜, great!