試過中環間舖而家太古城開分店, 趁放假去試下。去到已經好多人等位, 係33度天氣底下見到負責人穿恤衫全身濕透大汗搭細汗, 😅忙著為客人登記, 我地就以輕鬆心情等食好嘢。差不多20分鐘就到我地喇, 太古城舖位比起中環小d, 餐廳細細,見到服務員的忙碌夾雜些漏單或錯單之類的事,但係見到d員工都keep住殷勤的服務及禮貌。落左order等15分鐘,主打海派牛腩羅宋湯係用30個鐘煲真係冇得輸,溏心蛋, 蝦多士仲有新款烏冬找回傳統幸福的味道!! 經典套餐真係抵食夾大件, 牛脷/燒牛肉豬仔包仲保持食物熱度同質素真係好難做到! 後來先知老闆為咗保持食物質素上午準備食物用完下午要再製作新鮮的食物,員工有休息時間恢復戰鬥力先可以保持良好服務, 4時落塲, 到6點再繼續營業, WA! 係好感動囉埋單先知原來呢度冇加一,外賣袋盒都冇加錢, 同樣做生意不只是為了賺錢,可以做得細膩,充滿人情味唔係每間餐廳都做到以客為先,食物及服務質素都要做到最好,加油 !支持你!🙌
試過中環間舖
,溏心蛋, 蝦多士仲有新款烏冬
找回傳統幸福的味道!! 經典套餐真係抵食夾大件,
經典套餐
主打海派牛腩羅宋湯,溏心疍,蝦多士
2017-09-30
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$86 (Lunch)
經典套餐