2020-07-02
酒鬼一定愛嘅樓上BBQ bar~~~收工同大舊去尖沙咀行街 諗起我地好耐都無食BBQ 對上個次已經係中學 所以今日就一時興起 黎呢間朋友食過嘅餐廳BBQ~~~呢度嘅好處係 有KTV 可以聽歌 而且燒完啲嘢可以係室內食 無咁熱 裝修幾浪漫 又有酒飲 幾有feel😊收工黎好relax~~~而室外燒嘢食嘅環境亦都幾空曠 所以就算夏天都唔算太熱 風景亦好好 有鬧中取靜嘅感覺~~~佢哋嘅BBQ 可以任飲好多款酒 ~ 例如啤酒 🍺 紅白酒 威士忌 伏特加rum酒 gin..mixer..cocktail soft drink 同 果汁都應有盡有 酒鬼一定中意😍~~~嘢食方面佢哋有多款肉類 丸類同蔬菜等 我哋就最鍾意佢嘅香茅豬扒 豬頸肉 雞扒 蒜蓉雞中翼 燒賣 燒茄子🍆 粟米 同翠玉瓜等等 佢哋嘅肉類醃製得非常出色 基本上就算唔識燒 燒到熟咗 就已經好好食 如果鍾意食海鮮嘅話仲可以加$88提前預訂 選擇算頗多~~~得閒黎呢度同朋友一齊聽下歌 食下燒烤 飲下酒傾下計 的確係個唔錯嘅選擇最重要係佢哋有得任飲酒真係好抵 如果酒量好嘅話 完全係翻本冇難度~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥