呢間餐廳好靚 ✨好似都市中袐密森林裡面一間發光餐廳🌠好多樹包圍住🌳🌿裡面都不乏綠葉點綴 原野草林風 💚出面有戶外area可以坐添🪑兩個main course包埋餐湯、沙律、麵包、特飲飲品要加$沙律🥗🐙沙律配上章魚 十分彈牙 原隻食好有口感 平時沙律都好少見係配章魚 感覺幾新鮮沙律菜配上醋 好開胃😋四日餐湯 南瓜湯🎃♨️個南瓜湯好鮮甜 好幼滑 湯嘅份量都唔細飲完已經有一種飽肚嘅感覺黑糖包配cream🥖個包好有黑糖香氣 未食已經聞到濃郁嘅黑糖味道👅暖笠笠 外脆內軟 搽上cream🍦超級match蟹肉南瓜意大利飯配北海道帶子🎃意大利飯同蟹肉南瓜蓉融為一體十分creamy 中間配上菇 濃濃既菇香 同飯超級夾帶子煎得剛剛好 表面微焦 中間超軟身 好juicy 一d都唔乾龍蝦汁大通粉配香蒜焗龍蝦尾🦞之前我見嗰啲通粉咁大嚿😅放大版嘅通粉 好搞笑 識落又幾彈口喎配上香濃既龍蝦汁底 真係連汁都食哂而家凍啊龍蝦尾擺款好靚廚師好有心機龍蝦尾嘅肉 煎好咗再擺番上個殼個殼都有煎過 望落都已經好想食啖啖肉💦又唔使剝殼 正呀 🤗肉質好鮮甜 充滿海水味🌊感覺好新鮮Caramel sweet cream American
呢間餐廳好靚 ✨好似都市中袐密森林裡面一間發光餐廳🌠

廚師好有心機龍蝦尾嘅肉 煎好咗再擺番上個殼
個殼都有煎過 望落都已經好想食
啖啖肉💦又唔使剝殼 正呀 🤗
肉質好鮮甜 充滿海水味🌊感覺好新鮮

Caramel sweet cream Americano🧋
好多cream呀💓甜甜地好好味 咖啡味好濃
混合一齊好夾