2018-01-05 895 views
相信冇人未聽過蘭芳園,不過尖沙咀呢間蘭芳園就開左係個唔出名既商場地庫!唔好以為佢會少人!一樣咁多人幫親!(懷疑香港旅遊書有推介)冇得拎飛,滿座就係出面排隊!齊人先入得!行李箱唔入得!要放係門口!我次次去都食同一個餐😁😁由佢$50 食到而家$56 😫😩物價真係漲得好快!喇沙湯底+豬肋骨+米粉+厚多士+凍檸水(加$3)大家叫野食之前記得諗清諗楚!事關啲大哥大姐態度麻麻!叫慢啲叫錯左都會爆你!喇沙湯底真係唔錯!超港式!有喇沙味,但係冇左好多個啲唔食得既香料!麵既粉量適中,但因為仲有個厚多士/豬仔包,所以成個餐係超飽!豬肋骨大約有2-3件!煲到好「林」,今日咸左啲!有半隻鹵水蛋同埋一小堆椰菜!重點係個厚多士!超好味!個多士「hong」得剛好,一啲都唔會過龍,加埋牛油同煉奶!好正呀!勁飽!衝衝來衝衝去!食完好走啦!唔係比人話!

喇沙湯底+豬肋骨+米粉+厚多士+凍檸水(加$3)

衝衝來衝衝去!食完好走啦!唔係比人話!
$56 (Lunch)